Het atelierSfeer & beleving alles moet kloppen!

Wat de gelegenheid ook is, persoonlijk contact is altijd belangrijk! Wees welkom in het atelier van Bijzonder Bloemen om geheel vrijblijvend kennis te maken en te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen. Wij luisteren naar jullie wensen, geven adviezen en bespreken graag de verschillende mogelijkheden.

Het atelier is open op afspraak; mail, app of bel gerust om langs te komen.

Proud dealer of

Combineer onze bloemen met één van onze prachtige merken, zoals Des Pots, Ecri, DutZ. Mooie unieke vazen of potten waar wij in ons atelier graag voor jou iets moois in schikken als cadeau of heerlijk voor thuis. Wij pakken deze producten met liefde in zodat je echt met een bijzonder cadeau aankomt!

Naast al onze mooie producten verkopen wij ook graag onze eigen cadeaubon, dan zit je altijd goed en deze kan bijvoorbeeld uitgegeven worden als bloemen abonnement! 

Een kijkje
in ons atelier.

Prachtige sfeerbeelden van ons atelier, kunnen wij niet genoeg laten zien, daarom hier een kleine selectie. Wil je ons volgen via Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven dat kan! Rechts boven aan de pagina vind je onze social link buttons.