Bijzonder Bloemenniet zomaar een bloemenatelier...

Onze naam zegt het al; wij houden niet van alledaags, maar net even anders! Ons hart gaat sneller kloppen van kleurrijke en bijzondere bloemen. We gaan voor de beste kwaliteit, zodat jij lang kunt genieten van onze creaties. We laten ons inspireren door de seizoenen en de laatste trends. We werken daarom uitsluitend samen met erkende en duurzame bloemenleveranciers uit Europa en daar buiten. 

Proud dealer of

Bruidsbloemen

Iedere bruid heeft een droombruiloft in haar hoofd en bloemen maken daar vaak een groot onderdeel van uit. Wij helpen je graag om je droombruiloft onvergetelijk te maken Lees verder...

 

Rouwwerk 

Een bijzonder en goed afscheid van je dierbare is belangrijk en daarbij kunnen bloemen niet ontbreken. Lees verder...

Bijzonder Bloemen Abonnement

Wil je af en toe een Bijzonder-Bloemen-Boeket in huis hebben? Dat kan! Of een origineel cadeau geven aan iemand anders? Ook mogelijk! Er is altijd wel een reden voor een fleurige bos bloemen, wat de gelegenheid ook is.

Stuur een mailtje of appje met foto van de favoriete vaas of plek waar het boeket komt te staan en we maken een perfect passend boeket. Of laat je helemaal verrassen...

Het Bijzonder-Bloemen-Boeket is geen verplichting. Van één keer per jaar, tot maandelijks of wekelijks; alles is mogelijk. De boeketten worden op donderdag of vrijdag bezorgd.