Maak kennis met het team

Bij Bijzonder Bloemen werken dames  & heer met passie en liefde voor bloemen. Elke dag staan wij met ons mooie team voor jullie klaar om de mooiste bloemen creaties te maken of om advies te geven over interieurstyling, bruidswerk en rouwwerk.

Benieuwd naar onze Bloemstylistes & sfeermakers?

Bloemstylist Sfeermaker & Ondernemer Pur Sang

Ik ben Joëlle Serier, gepassioneerd door bloemen en ondernemer pur sang. Een aantal jaren geleden realiseerde ik mij dat de prachtige stad Amersfoort een exclusieve bloemenzaak miste. Een speciaalzaak waar bloemen, unieke creaties en beleving centraal staan. Met deze gedachte en 16 jaar ervaring in het bloemenvak opende ik september 2014 mijn deuren in Vathorst.

Dagelijks werk ik met een gepassioneerd team samen om een sfeer te creëren die niet alleen draait om bloemen. We noemen ons daarom geen bloemisten maar sfeermakers! Deze totaalbeleving vind je terug in onze winkel. Onwijs enthousiast word ik van het samenbrengen van bloemen, interieuradvies, beplanting, ornamenten en handgemaakte potten en vazen. Afgestemd op wat jij mooi en belangrijk vindt!

''gepassioneerd door bloemen en ondernemer pur sang''

Bloemstylist & Sfeermaker

Mijn naam is Ineke Serier, ik ben al 23 jaar werkzaam als sfeermaker. Waarom mijn passie voor bloemen? Er zijn in al die jaren enorm veel veranderingen en vooral nieuwe ontwikkelingen geweest, dat betekent dat het vak altijd vernieuwend blijft en nooit verveelt. Het is prettig om het de klant naar de zin te maken met de juiste adviezen en trends. Het werken met bloemen blijft altijd een feestje!

''Het werken met bloemen blijft altijd een feestje!''

Bloemstylist & Sfeermaker

Mijn naam is Lotte Spijker, sinds mijn 15e werk ik al met bloemen en zou mij ook geen leven meer zonder kunnen bedenken. Naast mijn passie voor dit mooie vak, werk ik ook graag in de tuin en geef ik soms les als invaller op de bloem & design opleiding. In de winkel hou ik van persoonlijk contact met de klant en daarmee iedereen met een tevreden gevoel de deur uit te zien lopen.

''sinds mijn 15e werk ik al met bloemen en zou mij geen leven meer zonder kunnen bedenken''

Bloemstylist & Sfeermaker

Mijn naam is Charitha Valkengoed, als klein meisje werd ik al blij van bloemen daarom ben ik op mijn 15e begonnen als bijbaantje in een bloemenwinkel. Al gauw wist ik dat ik de opleiding tot bloemist wilde volgen. Deze heb ik in 2015 succesvol afgerond en in 2017 ben ik met veel enthousiasme begonnen bij Bijzonder bloemen. Hier kan ik elke dag mijn creativiteit kwijt door te werken met een rijke hoeveelheid bijzondere bloemen en hiermee de meest uiteenlopende bloemwerken maken.

''hier kan ik elke dag mijn creativiteit kwijt door te werken met een rijke hoeveelheid bijzondere bloemen''